Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

Fundaşul olandez Virgil Van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool

Liverpool Publicat de Andrei Ionascu pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20361380/1/van-dijk.jpg

FC Liverpool a anunţat, vineri, că fundaşul olandez Virgil Van Dijk (30 de ani) şi-a prelungit contractul, noua înţelegere fiind valabilă până în 2025.

Van Dijk nu a mai jucat de zece luni niciun meci oficial, după accidentarea suferită în cursul derby-ului cu Everton, disputat pe stadionul Goodison Park din Liverpool, când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept.

Liverpool l-a transferat pe Virgil Van Dijk în ianuarie 2018 de la formaţia Southampton, în schimbul sumei de 75 milioane de lire sterline, un record pentru gruparea de pe Anfield. Ulterior, fundaşul olandez a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în 2019 şi a titlului de campioană a Angliei în 2020.

“Sunt foarte mândru. Toată munca depusă până acum continuă şi abia aştept să văd ce îmi aduce viitorul alături de Liverpool. Sunt încântat, foarte fericit şi mândru. Cred că Liverpool este cel mai mare club din lume, cu cei mai buni fani din lume. Ador să joc pentru un club-familie, care este alături de tine cu adevărat indiferent de orice, simt că suntem cu toţii în aceeaşi barcă, vrem să avem succes împreună. Am visat să revin alături de echipă, să redevin un jucător important şi acum se poate întâmpla asta. Premier League începe în acest weekend şi abia aştept să revin pe teren şi la forma cea mai bună”, a declarat Van Dijk.

Virgil Van Dijk a fost desemnat de UEFA ‘Jucătorul anului 2019’. Este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume.

În prima etapă din Premier League, Liverpool joacă în deplasare cu Norwich, sâmbătă, 14 august, de la ora 19:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele