Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

Fury, favorit contra lui Usyk în meciul anului 2024 în box

Box Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21394657/2/primasport-2.jpg

Lumea boxului este pe cale să asiste la unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale anului viitor, pe 17 februarie, când Tyson Fury se va confrunta cu Oleksandr Usyk în Arabia Saudită. Acest duel, care promite să fie un unificator al titlurilor mondiale la categoria grea, vine după ce Anthony Joshua a ocupat surprinzător data iniţială a meciului, 23 decembrie, pentru un alt meci, care se va desfăşura în aceeaşi locaţie.

Conform portalului de specialitate CoduriBonus, Fury este favorit la casele de pariuri, având o cotă de 1.57 pentru a-l învinge pe sportivul ucrainean. Acest meci aşteptat cu nerăbdare promite să fie un punct culminant în cariera ambilor boxeri şi un moment definitoriu în lumea boxului.

Întâlnirea dintre Fury şi Usyk, iniţial programată pentru 23 decembrie, a fost amânată în urma unei lupte aproape pierdute de Fury împotriva legendei UFC, Francis Ngannou. Duelul dintre Fury, cunoscut şi ca „Gypsy King”, şi Usyk, este acum reprogramat pentru 17 februarie, cu Arabia Saudită ca gazdă pentru a doua oară.

De menţionat este şi faptul că Tyson Fury a fost aproape să se confrunte cu Anthony Joshua în 2021, însă meciul nu a avut loc, lăsând fanii boxului în aşteptarea unei confruntări directe între cei doi. Deşi au existat planuri pentru două meciuri între cei doi grei britanici în 2021, Tyson Fury şi Anthony Joshua au luptat fiecare o singură dată în acel an: Fury l-a învins pe Deontay Wilder, în timp ce Joshua a pierdut contra lui Oleksandr Usyk.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21394657/1/primasport-1.jpg

Fury, aşteptat să încheie anul 2023 cu un meci spectaculos împotriva lui Usyk în decembrie, a surprins pe toată lumea când a anunţat că va lupta mai întâi împotriva legendarului sportiv din MMA, Francis Ngannou, într-un meci care a fost organizat în Orientul Mijlociu. Se aştepta ca boxerul să câştige uşor împotriva adversarului său, dar a fost pus la pământ în repriza a treia, înainte de a obţine o victorie controversată.

Se crede că Fury nu se află într-o condiţie fizică adecvată pentru o luptă de o asemenea amploare. Prin urmare, rivalul său Joshua a preluat data vacantă de 23 decembrie cu o luptă împotriva fostului adversar al lui Fury, Otto Wallin. Evenimentul va include şi un meci între Deontay Wilder, care s-a luptat într-o trilogie epică împotriva lui Fury, şi partenerul de antrenament al acestuia, Joseph Parker.

Între timp, Fury şi Usyk sunt pregătiţi să se întâlnească într-un meci care aşteaptă cu nerăbdare întreaga lume a boxului. Fostul campion la categoria mijlocie George Groves a sugerat că Fury s-ar putea retrage din box în loc să continue. Groves a comentat: „El s-ar putea retrage. Ar putea fi ultima dată când îl vedem. Nu e o critică. Nu are sens să aibă o luptă pe viaţă şi pe moarte cu un luptător de cuşcă, care a boxat doar câteva săptămâni şi că a trebuit să se ridice de pe podea pentru a câştiga.”

Cu toate acestea, lumea boxului aşteaptă cu nerăbdare acest duel dintre doi giganţi ai ringului, într-un meci care promite să fie nu doar o confruntare de forţă, dar şi o demonstraţie de abilităţi tehnice şi strategice de cel mai înalt nivel.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele