Ultima oră
E gata! Risto Radunovic a semnat E gata! Risto Radunovic a semnat
Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO
Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României
După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga
Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO

Fuziune CS Dinamo - FC Dinamo? Anunţul momentului, chiar după barajul cu Csikszereda: „Poate fi o soluţie” | EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21607818/1/431339152-7231345703601184-918782199764632867-n.jpg

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat în deplasare, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, ”câinii” au câştigat, scor 2-0.

Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai. Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1.

Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară.

În ultimul timp, se vorbeşte tot mai mult despre o fuziune între FC Dinamo, echipa care evoluează în Superliga, şi clubul CS Dinamo, care joacă în liga a 3-a. Ionuţ Lupescu este conducătorul Academiei de Fotbal CS Dinamo, dar este de părere că echipa din Superliga este continuatoarea clubului istoric.

Imediat după partida de la Miercurea Ciuc, Rărzvan Zăvăleanu a avut o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show şi a vorbit despre o posibilă fuziune dintre FC Dinamo şi CS Dinamo. 

Administratorul judiciar al lui formaţiei din Superliga vede această fuziune plină de aspecte pozitive, atât pentru că vor putea juca în „Ştefan cel Mare” , dar se vor putea folosi şi de bani de la bugetul public.

„CS Dinamo nu este o problemă. În schimb poate fi o soluţie. Eu cred foarte tare că această secţie de fotbal ar trebuie, într-o forma sau alta, să revină la matcă. Multe lucruri ar fi mult mai bine aşezate dacă Dinamo 1948 ar fi umăr la umăr cu CS Dinamo.

Mă gândesc la folosinţa stadionului, mă gândesc la faptul că partea de copii şi juniori sau partea de echipa a doua ar putea fi gestionate mult mai bine având şi o sursă de finanţare din buget public.” , a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele