Ultima oră
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri

Fuziune între FC Dinamo şi CS Dinamo? Fostul atacant al "câinilor" a dat verdictul: "Contează foarte mult"

Dinamo Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21532149/1/431339152-7231345703601184-918782199764632867-n.jpg

În ultimul timp, se vorbeşte tot mai mult despre o fuziune între FC Dinamo, echipa care evoluează în Superliga, şi clubul CS Dinamo, care joacă în liga a 3-a.

Ionuţ Lupescu este conducătorul Academiei de Fotbal CS Dinamo, dar este de părere că echipa din Superliga este continuatoarea clubului istoric.

Florin Bratu a vorbti despre posibilitatea asocierii: "Atunci se va putea disputa"

Fostul atacant din istoria recentă a alb-roşilor a vorbit despre o posibilă fuziune între cele două cluburi şi este de părere că pe viitor, cele două echipe se vor putea pune la masă şi vor discuta o evenetuală asociere.

Totuşi, Florin Bratu a subliniat că există o mare condiţie pentru ca acest lucru să se întâmple. Trupa din Superliga trebuie să iasă mai întâi din insolvenţă.

"Există posibilitatea aceasta pe viitor. Depinde ce se va întâmpla cu acest plan de reorganizare, dacă vor ieşi din insolvenţă.

Contează foarte mult ca FC Dinamo să iasă din insolvenţă. Atunci se va putea discuta. Relaţiile sunt foarte bune între CS Dinamo şi FC Dinamo", a declarat Florin Bratu, confrom Digi Sport.

Ionuţ Lupescu: ”Este un singur Dinamo. Mai au opt meciuri care sunt finale pentru ei”

"Pentru familia Dinamo, trebuie să spunem că e un singur Dinamo, chiar dacă sunt FC şi CS. Noi vedem un singur Dinamo şi sper să fie aşa (n.r. echipa din SuperLiga). Mai au opt meciuri care sunt finale pentru ei. Prin agresivitate trebuie să reuşească să aibă o anumită posesie, tehnicitate.

La Hermannstadt, am văzut că mulţi au jucat în vârful bocancilor, cum se spune, şi s-a văzut că sibienii au marcat trei goluri în mai puţin de 10 minute. Sper să iasă din insolvenţă (n.r. Dinamo), să găsească oameni care să investească cât mai mulţi bani in Dinamo, ca să fim şi la anul în Liga 1 (n.r. SuperLiga) şi să ne batem la playoff.

Şi sper să avem şi mai mulţi români în echipă, pentru că nu acesta e spiritul lui Dinamo", a spus Lupescu, pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele