Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga

Gabi Tamaş, ironic după retragerea lui Alin Toşca de la echipa naţională: ”Poate a dat tot pentru România”

FC Voluntari Publicat pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20688133/1/gabi-tamas.jpg

Retragerea lui Alin Toşca de la echipa naţională a dat naştere multor reacţii, una dintre ele venind chiar de la un veteran, de la Gabi Tamaş. Fundaşul Voluntariului nu înţelege motivul pentru care apărătorul lateral a luat o astfel de decizie, fiind ironic.

A declarat că poate Alin Toşca aşa a simţit să facă, fiind de părere că a dat prea mult pentru echipa naţională.

”Nu pot să zic 'nu mă mai chemaţi' sau să mă retrag de la naţională! De ce să te retragi de la naţională? Nu poţi să te retragi de la naţională. (n.r. S-au retras Tătăruşanu, Toşca…) Înseamnă că au prea multe meciuri şi au dat tot pentru echipa naţională”, a spus Gabi Tamaş, potrivit ProSport.

La 30 de ani, împliniţi luna trecută, fundaşul echipei naţionale Alin Toşca a decis să îşi încheie cariera la prima reprezentativă, după 30 de partide în care a îmbrăcat tricoul României, informează frf.ro.

Campion al României şi al Greciei, câştigător al Cupelor în cele două ţări, fotbalistul lui Gaziantep FK îşi anunţă azi retragerea din circuitul echipei naţionale.

Alin Toşca a debutat în martie 2016, în amicalul România-Lituania 1-0, evoluând în 30 de partide pentru naţională. A lucrat cu Anghel Iordănescu, Christoph Daum, Cosmin Contra, Mirel Rădoi şi Edward Iordănescu din 2016 până în prezent, jucând în fiecare din cei 7 ani în care a fost convocat.

Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională îţi mulţumesc, Alin, pentru întreaga activitate în tricoul României şi îţi urează mult succes în activitatea la nivel de club!

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele