Ultima oră
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune

Gabi Tamaş poate continua în România: Rapid şi FC Braşov îl vor!

Rapid Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20710113/1/tam.jpg


Gabriel Tamaş (39 de ani) va pleca în proporţie de 90% de la FC Voluntari în această vară şi are două variante de a continua în fotbalul românesc: Rapid şi FC Braşov, echipa la care a şi debutat în fotbalul mare!
 
Nemulţumit de neacordarea unor bonusuri pentru calificarea ilfovenilor în play-off, veteranul şi-a manifestat public dezamăgirea faţă de modul în care s-au comportat şefii de la FC Voluntari, iar finala Cupei cu Sepsi (programată joi, de la ora 20:30) va fi, în mare măsură, ultimul său meci sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Chiar dacă are aproape 39 de ani, Tamaş a demonstrat în actuala stagiune că se poate ridica la nivelul din Casa Liga 1, iar gsp.ro anunţă că atât Rapid, cât şi FC Braşov vor să-l înregimenteze pentru stagiunea viitoare!
 
La Rapid, Tamaş ar ajunge lângă Cristi Săpunaru, celălalt fost internaţional care, la 38 de ani, încă are un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc. Şi ar concura pentru un post de titular cu Dragoş Grigore, ajuns şi el la 35 de ani.
 
În timp ce giuleştenii conduşi de Victor Angelescu se bazează pe sezonul 2021/2022 foarte bun şi aspiraţiile la play-off în anul centenarului, FC Braşov speră să-l atragă pe Tamaş prin noul proiect, care, după foarte probabila salvare de la retrogradare din acest an, îşi va propune promovarea în sezonul viitor.

Gabi Tamaş e şi în atenţia lui Hapoel Haifa

Yoav Katz, patronul formaţiei israeliene, a recunoscut că există interes pentru fundaşul român, dar în măsura în care el mai e dispus să revină la Hapoel Haifa şi dacă e de părere că poate ajuta.
 
”Vorbesc cu Tamaş. Dacă este în formă, cu siguranţă este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a declarat Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, potrivit Walla Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele