Ultima oră
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros

Gabi Tamaş revine pe teren

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21567962/1/concordia-chiajna-csm-slatina-liga-2-casa-pariurilor-30-09-2023.jpg

Gabriel Tamaş s-a retras, în octombrie, după ce a evoluat în 9 meciuri pentru Concordia Chiajna, în actualul sezon.

Ulterior, fostul internaţional a început cursul de director sportiv, semn că nu îşi doreşte să stea departe de fenomen. Acum, Tamaş va reveni pe gazon şi va îmbraca tricoul României! 

Gabriel Tamaş a fost convocat la Naţionala Artiştilor, calificată la Campionatul Mondial. Dezvăluirea a fost făcută de Daniel Chiriţă, antrenorul reprezentativei.

Pe lângă Tamaş, convocat este şi Gigel Bucur.

”Le-am trimis telegrame de convocare lui Gabriel Tamaş şi Gigel Bucur.

Avem dreptul să alegem trei foşti fotbalişti care pot aduce plusul de care avem nevoie, iar Tamaş şi Bucur pot plusa din acest punct de vedere”, a spus Daniel Chiriţă, la ”Reuşita TV”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele