Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Gabriel Burtanete, locul 23 în finala de la individual-compus, din cadrul mondialelor de la Liverpool

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20909992/1/bur.jpg

Gimnastul Gabriel Burtanete s-a clasat, vineri, pe locul 23, în finală la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Liverpool. El va concura şi în finala la sărituri de duminică.

Gabriel Burtanete a adunat un total de 76.899 puncte, fiind notat pe aparate astfel: sărituri 14.500, paralele 12.600, bară fixă 13.400, sol 13.100, cal cu mânere 10.166 şi inele 13.133.

Medalia de aur a revenit sportivului japonez Daiki Hashimoto (87.198 puncte), iar pe podium au mai urcat Boheng Zhang (China, 86.765) şi Wataru Tanigawa (Japonia, 85.231).

Gimnastul român s-a calificat în finală de pe locul 23, cu un punctaj de 79.798 puncte. Gabriel Burtanete va mai concura şi în finala la sărituri de duminică, în care s-a calificat cu a treia notă.

La CM de la Liverpool s-au derulat şi finalele pe echipe, fără România între cele opt concurente. La feminin, SUA s-a impus fără probleme, cucerind al 8-lea titlu mondial, ocazie cu care a depăşit România în clasamentul all-time, iar la masculin s-a impus China.

De asemenea, în prima finală feminină individuală (individual-compus), Ana Maria Bărbosu s-a clasat pe locul 20.

La cea de-a 51-a ediţie a Campionatelor Mondiale concurează peste 400 de sportivi în M&S Bank Arena din Liverpool.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele