Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Gabriel Jesus spune că nu-şi aminteşte să fi jucat "fără dureri"

Arsenal Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21552501/1/profimedia-0832928470.jpg

Fotbalistul echipei Arsenal, Gabriel Jesus, a declarat că nu-şi mai aminteşte să fi jucat fotbal "fără dureri", relatează bbc.com.

Jesus, în vârstă de 27 de ani, a fost operat la genunchi după ce a suferit o accidentare care l-a scos din campania Braziliei pentru Cupa Mondială în decembrie 2022 - fiind indisponibil 99 de zile.

Atacantul, care a jucat 15 meciuri în Premier League pentru Arsenal în acest sezon, a suferit alte trei accidentări la genunchi în puţin peste un an.

"Uneori îl simt [genunchiul]", a spus Jesus. "Nu-mi amintesc ultima dată când am jucat fotbal fără dureri. Încerc să mă menţin puternic în minte", a adăugat Jesus, care a marcat patru goluri în Premier League în acest sezon.

După 159 de apariţii pentru Manchester City, Jesus s-a transferat în nordul Londrei, dar se zvoneşte că echipa lui Mikel Arteta urmăreşte acum un alt atacant - Ivan Toney de la Brentford fiind unul dintre numele menţionate.

Despre concurenţa care ar putea sosi în vară, Jesus a spus: "Ei ştiu deja dacă vor pe cineva sau nu. Aceasta ar putea fi o întrebare pentru ei. Treaba mea este să mă antrenez din greu şi să îmbunătăţesc ceea ce am de îmbunătăţit. Speculaţiile vor exista mereu".

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele