Ultima oră
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

Gabriel Jesus spune că nu-şi aminteşte să fi jucat "fără dureri"

Arsenal Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21552501/1/profimedia-0832928470.jpg

Fotbalistul echipei Arsenal, Gabriel Jesus, a declarat că nu-şi mai aminteşte să fi jucat fotbal "fără dureri", relatează bbc.com.

Jesus, în vârstă de 27 de ani, a fost operat la genunchi după ce a suferit o accidentare care l-a scos din campania Braziliei pentru Cupa Mondială în decembrie 2022 - fiind indisponibil 99 de zile.

Atacantul, care a jucat 15 meciuri în Premier League pentru Arsenal în acest sezon, a suferit alte trei accidentări la genunchi în puţin peste un an.

"Uneori îl simt [genunchiul]", a spus Jesus. "Nu-mi amintesc ultima dată când am jucat fotbal fără dureri. Încerc să mă menţin puternic în minte", a adăugat Jesus, care a marcat patru goluri în Premier League în acest sezon.

După 159 de apariţii pentru Manchester City, Jesus s-a transferat în nordul Londrei, dar se zvoneşte că echipa lui Mikel Arteta urmăreşte acum un alt atacant - Ivan Toney de la Brentford fiind unul dintre numele menţionate.

Despre concurenţa care ar putea sosi în vară, Jesus a spus: "Ei ştiu deja dacă vor pe cineva sau nu. Aceasta ar putea fi o întrebare pentru ei. Treaba mea este să mă antrenez din greu şi să îmbunătăţesc ceea ce am de îmbunătăţit. Speculaţiile vor exista mereu".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele