Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Gabriela Ruse, după accederea în semifinalele Australian Open alături de Marta Kostiuk: "Cred că suntem amândouă nebune"

Tenis Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20994034/1/rgb.jpg


Gabriela Ruse a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele de dublu de la Australian Open alături de Marta Kostiuk, că ea şi colega sa sunt “nebune” şi de aceea funcţionează atât de bine colaborarea lor.
 
"A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale. Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Magda. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni. Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, şi în Paris am jucat foarte bine şi am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici şi o să vedem ce se întâmplă", a afirmat Ruse.
 
Marta Kostiuk a declarat, la rândul său, că fiind jucătoare de simplu se numără printre cele care nu iau “proba de dublu foarte în serios”. “Pare ireal”, a spus ea despre faptul că împreună cu Ruse a ajuns în semifinale.
mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele