Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Gabriela Ruse, în turul doi al calificărilor la Praga

Tenis Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

Jucătoarea Gabriela Ruse, locul 177 WTA, a acces, sâmbătă, în turul doi al calificărilor la turneul de la Praga, cu premii totale de 275.000 de dolari.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19445462/1/gabi-ruse.jpg

Ruse a învins-o în prima rundă pe olandeza Indy De Vroome, numărul 183 mondial, scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o oră şi 27 de minute.

Tot sâmbătă, Irina Bara, locul 159 mondial, a pierdut în primul tur al calificărilor în faţa polonezei Magdalena Frech, locul 173 mondial, scor 6-2, 3-6, 1-6, în aproape două ore.

Sâmbătă au jucat în calificări şi Laura Ioana Paar (204 WTA), care a ajuns în turul doi al calificărilor (6-2, 6-0 cu sportiva cehă Linda Noskova) şi Jaqueline Cristian  (162 WTA), care a fost eliminată de germana Tamara Korpatsch, scor 1-6, 6-7 (6).

Laura Ioana Paar va juca în runda secundă a calificărilor cu sportiva elveţiană Leonie Kung, numărul 155  WTA, iar Gabriela Ruse o va întâlni pe câştigătoarea meciuluiu Lucie Havlickova (Cehia) – Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 119 WTA).

Premiul pentru sportivele eliminate în primul tur al calificărilor este de 800 de dolari şi un punct. Jucătoarele din turul doi al calificărilor şi-au asigurat un premiu de 940 de dolari şi 10 puncte.

Principala favorită la turneul de la Praga este Simona Halep.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele