adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Galatasaray, alegere surprinzătoare: fostul "secund" al lui Guardiola, în locul lui Fatih Terim!

Stranieri Publicat pe 11 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20544836/1/dt.jpg


Rămasă fără serviciile legendarului Fatih Terim, Galatasaray a plecat în cursa pentru găsirea unui nou antrenor, iar preşedintele Burak Elmas anunţă că alesul pentru a-i pregăti pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău este spaniolul Domenec Torrent (59 de ani), fostul secund al lui Pep Guardiola.

UPDATE marţi, 11 ianuarie, ora 19:20: La o zi după ce presa din Turcia a anunţat interesul Galatei pentru Domenec Torrent, Burak Elmas, preşedintele clubului, a anunţat că fostul antrenor secund al lui Pep Guardiola e alesul său pentru postul lăsat liber de Fatih Terim:
 
"Am decis că Domenec Torrent este persoana cea mai potrivită. O personalitate puternică, un trecut de succes. Planurile nu s-au schimbat, putem lua diferite decizii la club în ceea ce priveşte persoana care le va implementa. 
 
Nu cred de cuviinţă să facem o conferinţă de presă despre motivul alegerii, ci este necesar să ne uităm la beneficiul acesteia pentru Galatasaray", a declarat Elmas, citat de presa din Turcia.Ştirea iniţială:
 
Conform celor de la Fotomac, preşedintele Galatei, Burak Elmas, l-a sunat deja pe managerul lui Manchester City pentru a cere referinţe în legătură cu Torrent, omul care i-a stat mulţi ani alături lui Pep Guardiola din postura de antrenor secund. După discuţia cu Pep, şefii clubului turc vor trece la pasul următor şi vor da startul negocierilor cu antrenorul rămas liber de contract din noiembrie 2020, când s-a despărţit de brazilienii de la Flamengo.
 
După experienţe ca AI la Palafrugell, Palamos şi Girona, Torrent a mers alături de Guardiola, în 2007, la echipa secundă a Barcelonei. A crescut alături de Pep, a stat lângă acesta în mandatele de la Barcelona, Bayern şi City, în total peste zece ani, apoi a revenit la ideea de a fi antrenor principal şi a preluat New York City, unde l-a antrenat pe Alex Mitriţă. A plecat din MLS în noiembrie 2019, apoi, între iulie şi noiembrie 2020, a condus-o pe Flamengo timp de 26 de meciuri.
 
Pe lângă Torrent, pe lista Galatei se mai află şi neamţul Roger Schmidt, antrenoul lui PSV Eindhoven care a mai pregătit-o şi pe RB Salzburg, cu care a reuşit eventul în Austria în stagiunea 2013/2014.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele