Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Galatasaray se pregăteşte de restart: Ianis Hagi, Alexis Sanchez şi Arturo Vidal sunt pe lista de transferuri din vară!

Stranieri Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20726277/1/fb-rangers-fc.jpg


Galatasaray Istanbul se pregăteşte de noi alegeri pentru funcţia de preşedinte al clubului, programate pe 11 iunie, iar presa din Turcia anunţă că ambii candidaţi au pe lista de viitoare transferuri trei nume interesante: Ianis Hagi, Arturo Vidal şi Alexis Sanchez!
 
După un sezon lamentabil, în care a bătut recorduri negative în istoria clubului, trupa Cim Bom se pregăteşte de o schimbare majoră atât la nivel administrativ, cât şi la nivel tehnic. Pe primul plan, Dursun Özbek şi Eşref Hamamcıoğlu se vor lupta pentru funcţia de preşedinte, urmând ca mai apoi câştigătorul să găsească o soluţie pentru a domoli datoria de 37 de milioane de euro şi a pune în scenă o campanie de transferuri pe placul fanilor furioşi după ultimul sezon foarte slab.
 
Potrivit celor de la Aspor.com, atât Dursun Özbek, cât şi Eşref Hamamcıoğlu se gândesc la trei mutări de top. Lista de transferuri începe cu Alexis Sanchez, atacantul chilian intrat în ultimul an de contract cu Inter, îl mai cuprinde pe Arturo Vidal, dar şi pe Ianis Hagi. Chiar dacă fiul lui Gică Hagi s-a accidentat grav şi încă nu a revenit la antrenamentele lui Rangers, cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte al Galatei îl consideră un jucător care poate rezolva problemele din ofensivă, dar şi un nume care poate face legătura cu trecutul glorios al clubului din Istanbul.
 
Pe lângă restartul de la nivelul administrativ, noul preşedinte va schimba în proporţie de 99% şi antrenorul, Domenec Torrent urmând să fie înlocuit cu un tehnician care cunoaşte mai bine Superliga din Turcia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele