Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Gâlcă a râs când a văzut declaraţiile lui Mititelu: ”Eu să mă autopropun?”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 26 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20899977/1/steaua-bucuresti-concordia-chiajna-liga-1-10-05-2015.jpg

Costel Gâlcă, ultimul antrenor cu care FCSB a câştigat campionatul, a reacţionat cu privire la posibilitatea de a o prelua pe FC ”U” Craiova, formaţie patronată de Adrian Mititelu.

Tehnicianul a râs în momentul în care a auzit că s-ar fi autopropus în Bănie, explicând că totul s-a rezumat la o simplă discuţie purtată prin intermediari.

”Am citit că m-am autopropus la FC ”U” Craiova (n.r.- râde). Eu să mă autopropun? În niciun caz nu s-a întâmplat aşa ceva. M-a sunat un intermediar, era de la FC ”U” Craiova. Asta a fost tot!”, a declarat Costel Gâlcă pentru ProSport.

Anterior, Adrian Mititelu a menţionat despre Constantin Gâlcă faptul că a comunicat cu FC ”U” Craiova prin mesaje expediate prin intermediari.

”Cu siguranţă nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB. 90% va veni un antrenor străin. M-am gândit şi la Costel Gâlcă. Chiar ne-a trimis nişte mesaje Costel Gâlcă prin intermediari. E un caracter deosebit, dar are şi nişte condiţii foarte dure. Am mai adus eu un antrenor cu contract bun şi ne-a falimentat. Să nu mai aud de aşa ceva.

Şi cu ce răspunde Costel Gâlcă dacă nu îndeplineşte obiectivul pe care i l-am trasat. Antrenorii doar vin şi îşi asumă din gură. Vin, iau banii şi pleacă. Nu salariul e problema, ci deciziile pe care le poate lua un antrenor. Vorbesc la modul general. Ce mult mi-aş dori să găsim un antrenor român, dar nu-l găsim. E o utopie!”, a susţinut Adrian Mititelu, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri