Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21402261/1/pintea.jpg

Pivotul naţionalei de handbal feminin Crina Pintea a vorbit despre grupa E, din care face parte România, la Campionatul Mondial, la care tricolorele vor debuta chiar vineri, de Ziua naţională. Competiţia începe miercuri, în grupele C şi G.

”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi, întotdeauna când am mers la un astfel de campionat a contat ce am făcut noi. E un pic mai uşor faţă de anii trecuţi, când întâlneam echipe foarte puternice de la început. Pare că e un pic norocul de partea noastră, îmi doresc foarte mult să ne facem treaba bine şi să ne îndeplinim obiectivul.

Atmosfera este foarte bună, am foarte mare încredere şi simt o energie bună. Eu nu simt nicio presiune, merg din 2012 la Mondiale sau Europene, întotdeauna s-a vorbit de o medalie, dar eu mă bucur de handbal. Îmi doresc, normal, medalia, dar trebuie să luăm totul pas cu pas, meci cu meci, drumul este foarte lung. O să dăm tot ce avem mai bun, ca să ne bucurăm şi pe noi, dar şi pe fani”, a declarat Crina Pintea înaintea plecării spre CM.

Ea a adăugat, privind obiectivul de calificare la turneele preolimpice, că toată lumea îşi doreşte acest lucru şi că ”nu e o presiune, ci o motivaţie în plus”.

Delegaţia României a ajuns deja în Danemarca, iar lotului i s-a alăturat şi Diana Lixăndroiu, după ce veştile privind revenirea căpitanului Cristina Neagu încă din primul meci nu sunt deloc optimiste, fiind posibil să joace abia din grupele principale.

Tricolorele vor debuta în grupa E vineri, chiar de Ziua naţională, iar apoi vor juca în compania Serbiei (3 decembrie) şi a Danemarcei (5 decembrie).

Obiectivul naţionalei antrenate de Florentin Pera este o clasare în primele şapte locuri, performanţă care i-ar permite să participe apoi la turneele preolimpice.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele