adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Gareth Bale în PGA Tour. Galezul a participat la un turneu de golf profesionist, după retragerea din activitatea de fotbalist

Fotbal Publicat pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21004479/1/garethbale.jpg


Galezul Gareth Bale, care s-a retras recent din activitatea de fotbalist, a făcut primii paşi în PGA Tour, el participând la turneul de golf Pebble Beach Pro-Am.
 
Bale a jucat împreună cu americanul Joseph Bramlett, pe parcursul Spyglass Hill. Cei doi s-au clasat pe locul 18 la categoria amatori a turneului.
 
“Este o experienţă cool. Chiar dacă suntem obişnuiţi să jucăm în faţa a 80.000 de oameni, este un sport total diferit”, a declarat fostul fotbalist.
 
Printre celebrităţile care participă la turneu se mai numără Will Arnett, Jason Bateman, Josh Duhamel, Pau Gasol, Macklemore, Bill Murray şi Chris O’Donnell.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele