adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Gary Lineker a revenit la emisiunea "Meciul Zilei" de la BBC. ”Este minunat să fiu din nou aici”

Fotbal Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21065411/1/glineker.jpg

Gary Lineker a revenit la prezentarea emisiunii "Meciul Zilei" de la BBC, afirmând că este "minunat" să fie din nou pe post.

Colaboratorul Alan Shearer a spus că a fost o ”situaţie cu adevărat dificilă pentru toţi cei implicaţi”.

”Este bine să revenim la un fel de normalitate”, a adăugat el.

Lineker a fost scos de pe post în urma unui tweet critic privind politica guvernului în materie de azil.

Săptămâna trecută emisiunea a fost difuzată fără prezentatori sau comentarii şi a durat doar 20 de minute după ce mulţi dintre colegii lui Lineker de la BBC Sport, inclusiv Shearer, au refuzat să participe din solidaritate.

Luni, BBC a declarat că va lansa o revizuire a liniilor directoare privind social media, în special pentru freelanceri precum Lineker.

Sâmbătă, la începutul discuţiilor live de la BBC după meciul Manchester City - Burnley, din Cupa Angliei, Shearer a spus: ”Trebuie doar să mă clarific şi am vrut să spun cât de supăraţi am fost că publicul a avut de suferit weekendul trecut. .A fost o situaţie cu adevărat dificilă pentru toţi cei implicaţi şi, fără nicio vină a lor, unii oameni cu adevărat grozavi de la TV şi de la radio au fost puşi într-o situaţie imposibilă.

Nu a fost corect. Aşa că este bine să ne întoarcem la un fel de normalitate şi să vorbim din nou despre fotbal".

Lineker a adăugat: ”Sunt absolut de acord”.

Weekendul trecut, programul „Meciul zilei” a fost difuzat sâmbătă timp de doar 20 de minute, fără comentarii sau analize din partea prezentatorilor, iar ediţia de duminică după un format similar a fost, de asemenea, redusă la 15 minute.

Decizia scoaterii de pe post a venit după ce, vorbind despre Legea privin migraţia ilegală, Lineker a numit-o ”o politică extraordinar de crudă faţă de cei mai vulnerabili oameni, într-un limbaj care nu este diferit de cel folosit de Germania în anii 30”.

Suspendarea lui a generat o dezbatere mai largă asupra imparţialităţii BBC, politicii de azil a Guvernului şi poziţia şefului postului Richard Sharp.

Totodată, ea a dus la o zi de agitaţie fără precent pentru secţia de sport a BBC, iar unii dintre angajaţi, între care unele dintre cele mai recognoscibile feţe şi voce asociate cu fotbalul, au încetat munca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele