Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Gata cu CSA! Schimbare majoră la clubul din Ghencea: „Doar Steaua Bucureşti”

Fotbal Romania Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21600604/1/csa-steaua.jpg

Asociaţia Steliştilor 47, un grup de suporteri al clubului din Ghencea,  a trimis o cerere către MApN pentru schimbarea numelui CSA Steaua în „Steaua Bucureşti” din sezonul viitor.

Ministerul le-a răspuns suporterilor că vor trimite o solicitare către Federaţia Română de Fotbal pentru schimbarea denumirii din ediţia următoare.

„În legătură cu solicitarea dumneavoastră, vă aducem la cunoştinţă că a fost trimisă o solicitare Federaţiei Române de Fotbal pentru ca echipa de fotbal să evolueze, din ediţia viitoare de campionat, sub numele de Steaua Bucureşti”, se arată în mail-ul transmis de MApN către AS47.

Cei de la AS47 nu i-au uitat pe fanii celor de la FCSB şi le-au trimis noi săgeţi în anunţul despre noul triumf.

„Mulţumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca şi în instanţe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem.

Gata doar cu «CSA»! Puteţi să ne spuneţi doar «Steaua Bucureşti», aşa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact aşa cum este înscrisă la FRF”, a transmis AS47.

Miodrag Belodedici a devzăluit cine este pentru el adevărata Steaua

CSA Steaua continuă să aibă câştig de cauză în disputa cu FCSB privind palmaresul câştigătoarei de Cupă a Campionilor Europeni.

 

În motivarea venită în această săptămână, formaţiei din liga secundă îi se atribuie din nou palmaresul de până în 1998.

Deşi procesele au fost câştigate pe bandă rulantă de CSA, FCSB este văzută în continuare drept continuatoarea de drept a Stelei la UEFA.

Miodrag Belodedici a câştigat Cupa Campionilor în 1986 cu Steaua. Fostul mare fotbalist a anunţat că pentru el continuatoarea echipei e FCSB, formaţia lui Gigi Becali.

Belodedici a făcut o comparaţie cu situaţia Stelei Roşii Belgrad, din Serbia.

Despre proces nu ştiu ce să vă zic. Nu ştiu cum au ajuns să se despartă unii de alţii, FCSB, CSA… nu ştiu, chiar vorbeam asta la Belgrad, când m-am dus. Mă întrebau: «Ce se întâmplă? Steaua Bucureşti mai există?». Şi le-am spus că mai există, dar acum au schimbat numele. E FCSB, nu mai e Steaua Bucureşti. Bine, acum nici eu nu înţeleg…

Mi-au spus că şi la ei, pe timpul Iugoslaviei, Partizan Belgrad era echipa Armatei. Partizan Belgrad s-a privatizat, a continuat, a participat în cupele europene şi n-a dispărut”, a spus Miodrag Belodedici, pentru cei de la Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele