Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gaz Metan Mediaş, în tot mai mare pericol. Ce sumă trebuie să plătească de urgenţă, pentru a evita o penalizare dură

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20603798/1/gaz-metan-1.jpg

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş va exploda în scurt timp! Jucătorii sunt pregătiţi să plece în masă, astfel că echipa va fi nevoită, foarte probabil, să aducă tineri de la formaţia sub 19 ani. După partida cu CFR Cluj, fotbaliştii au luat o decizie clară şi nu mai ţin cont de promisiunile care se vor face şi care se tot fac de luni bune.

Se pare că azi şi mâine se vor oficializa cele mai multe plecări, conform unei declaraţii a lui Ioan Filip pentru GSP: ”Toţi jucătorii vor pleca până luni”. Duminică, lotul de jucători s-a întâlnit la sediul clubului pentru a discuta despre deciziile pe care le vor lua ca să rămână liberi de contracte.

Clubul mai primeşte o lovitură. Trebuie să achite până pe 17 februarie (n.r. joi) suma de 70.000 de euro către fostul staff, compus din Mihai Teja, Mircea Diaconescu şi Eusebiu Tudor. În caz contrar va urma o nouă penalizare, de data aceasta mult mai dură, de 6 puncte!

"Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaş să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu conform Hotărârii nr. 635/CD/04.11.2021 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, este comunicatul FRF.

mail-share icon Email
viewscnt