Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Gaz Metan, şanse mari să se retragă din campionat la finalul sezonului regular! Informaţia, confirmată de un apropiat al LPF

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 1 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20621676/1/gaz-metan-1122.jpg

Gaz Metan Mediaş s-ar putea retrage din campionat la finalul sezonului regular! Este o informaţie recunoscută de un apropiat al LPF, sub protecţia anonimatului. Din pricina problemelor financiare, echipa din Mediaş ar putea lua o astfel de decizie, importantă pentru Liga 1, care ar da un semnal important asupra modului în care LPF şi FRF tratează anumiţi conducători care ”aruncă banii” pe hârtie, dar pe care bugetele nu le pot acoperi.

Se caută soluţii în acest moment, dar oare care sunt acelea care pot fi găsite, în condiţiile în care contextul de la Gaz Metan e unul din ce în ce mai dificil? Oricum, Gaz Metan are de suferit serios din această privinţa, suferid înfrângeri categorice în Liga 1 pe parcusul acestui sezon.

Da, informaţia este reală, dar nu este ceva apărut peste noapte. Toată lumea încearcă să găsească soluţii pentru a duce sezonul la capăt, inclusiv cei de la Gaz Metan”, a precizat un apropiat al LPF, potrivit Digi Sport.

Încă un jucător pleacă de la Mediaş

Dinamo reuşeşte să surprindă pe piaţa de transferuri şi să se întărească în ultima clipă pentru salvarea de la retrogradare. Flavius Stoican va mai primi un transfer important pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Christian Irobiso va fi declarat liber de contract de către comisie. După această decizie el va ajunge la Dinamo, de la Gaz Metan Mediaş, care-l va pierde din cauza restanţelor financiare.

Irobiso are 28 de ani şi este o soluţie pentru linia de atac a ”câinilor”, una dintre cele mai puţin ineficiente în acest sezon. Irobiso s-a remarcat în meciul cu CFR Cluj pentru Gaz Metan, când a dat o pasă de gol pentru medieşeni. Fotbalistul nigerian a ajuns la Gaz Metan anul trecut, de la Varzim.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt