Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Gaz Metan se îndreaptă spre colaps! UPDATE: Conducerea a refuzat să le rezilieze contractele jucătorilor. Aceştia nu vor să se prezinte cu Dinamo

Gaz Metan Mediaș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20604127/1/gaz-metan-1.jpg

Gaz Metan se află într-o situaţie critică în acest moment, în condiţiile în care mai mulţi fotbalişti negociază rezilierea contractelor. Fotbaliştii s-au săturat de promisiuni şi restanţe financiare, nu vor să mai accepte nimic.

UPDATE 18:30 - Potrivit GSP, fotbaliştii medieşeni n-au reuşit să-şi rezilieze contractele cu Gaz Metan. Conducerea a refuzat să le dea drumul!

Jucătorii sunt teribil de revoltaţi şi nu au de gând să se prezinte vineri, împotriva lui Dinamo. 9 dintre aceştia au fost titulari în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-2. Astfel, medieşenii vor fi obligaţi să se prezinte cu juniori.

UPDATE 17:15 - O pagină de suporteri a formaţiei Gaz Metan Mediaş notează veşti tot mai teribile: s-a confirmat intrarea în faliment!

„Nu vor să ne lase să plecăm, Marius Nistor şi Claudiu Boaru au spus că se intră în faliment. Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ce se întâmplă”, a spus un jucător al lui Gaz Metan, potrivit paginii „Suporteri Gaz Metan Mediaş”.

Ştire iniţială

Ioan Filip a tras un puternic semnal de alarmă după meciul cu CFR Cluj şi a anunţat că toţi vor pleca. În timp ce Gabriel de Moura a venit cu lacrimi în ochi. 

Astăzi este ultima zi din perioada de transferuri, iar fotbaliştii care rămân liberi de contract pot semna cu alte echipe chiar şi după.

„Dezastrul de la Mediaş este tot mai aproape. 10 jucători au rămas la antrenamentul din această dimineaţă, restul lotului se află în acest moment la primărie pentru a se discuta despre rezilierea contractelor”, anunţă o pagină de Facebook a suporterilor lui Gaz, citată de GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri