adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

George Ganea este dorit de o formaţie din străinătate

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20819987/1/ganea.jpg

FC Argeş nu l-a păstrat în lot pe George Ganea (23 de ani) şi astfel atacantul a revenit la Farul Constanţa, care l-a cedat sub formă de împrumut la formaţia din Trivale.

Şansele jucătorului de a prinde minute la formaţia lui Gică Hagi sunt mici, în contextul în care în această vară au fost aduşi în compartimentul ofensiv: Vlad Morar, Denis Alibec şi Louis Munteanu. Cei de la PlaySport scriu că Ganea este dorit de o formaţie din străinătate.

El este curtat de Mezokovesd. Formaţia maghiară fiind dispusă să îl transfere definitiv pe Ganea.

  • George Ganea juca la FC Argeş din 7 februarie, când a fost împrumutat de la Farul Constanţa.
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele