Ultima oră
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”

George Ganea, împrumutat de Farul Constanţa la FC Argeş

FC Argeș Publicat pe 5 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20594592/1/ptyznizoyxnopwy2nwi2ndewymnindvmyzyyzduzzmm0nge3y2m1ywqx-thumb.jpg

George Ganea (22 de ani), internaţionalul român de tineret şi fiul fostului atacant al României, Ionel Ganea, a fost împrumutat de Farul Constanţa (locul 6) la FC Argeş (locul 8), una dintre rivalele dobrogenilor în lupta pentru play-off.

”Da, e adevărat, George Ganea va fi împrumutat la FC Argeş”, a declarat Tiberiu Curt, vicepreşedintele de la Farul, pentru GSP.

Ionel Ganea afirma despre fiul său, la data de 10 ianuarie 2022, la Digi Sport, că va prinde un transfer în Vestul Europei: ”Vă dau în scris în seara asta că o să-l vedeţi în străinătate. Va ieşi în Europa. Până la sfârşitul lunii, o să-l vedeţi. În Vest va merge!”.

Două goluri în 14 meciuri a reuşit George Ganea pentru Farul Constanţa, în Casa Liga 1, în actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele