Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

George Puşcaş schimbă echipa! Este aşteptat în scurt timp să semneze

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20789490/1/gp.jpg

Revenit la Reading după un sezon productiv în Serie B, cu opt goluri şi două pase decisive pentru Pisa, George Puşcaş (26 de ani) şi-ar putea continua cariera tot în al doilea eşalon al fotbalului italian, fiind dorit insistent de Cagliari.

Cei de la La Nuova Sardegn scriu că atacantul urmează să semneze cu fosta echipă a lui Răzvan Marin în scurt timp. Dacă italienii vor promova, atunci se va activa o clauză de cumpărare de 4 milioane de euro.

Sezon bun la Pisa, în Serie B

Promvoarea celor de la Pisa în Serie A i-ar fi adus mai mult ca sigur un transfer definitiv internaţionalului român, dar calculele italienilor au fost date peste cap de pierderea barajului cu Monza, aşa că Puşcaş ar fi trebuit teoretic să continue la Reading, cu care mai are contract până în vara lui 2024. Doar că englezii nu îl iau în considerare pentru Championship, iar românul e nevoit să-şi caute o echipă la care să joace titular şi să revină la forma care l-a propulsat spre Reading.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele