adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

George Russell, cel mai rapid în antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei. Calificările sunt sâmbătă, de la ora 09:00, în direct pe Prima Sport 1

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20881708/1/russ-bun.jpg

Ploaia a afectat semnificativ antrenamentele Marelui Premiu al Japoniei, care se dispută pe traseul de la Suzuka. Toată acţiunea este în acest weekend pe Prima Sport.

Mercedes s-a descurcat magistral pe traseul îmbibat cu apă. George Russell a avut cel mai bun timp, fiind secondat de coechipierul Lewis Hamilton. Fernando Alonso pe un model Alpine a fost al treilea. Veteranul iberic a reuşit să fie cel mai rapid în prima sesiune.

Max Verstappen nu a forţat, dar a reuşit să seteze a treia performanţă a celei de a doua sesiuni. Olandezul celor de la Red Bull ar putea bifa al doilea titlu mondial, dacă câştiga la Suzuka şi ia bonusul pentru cel mai rapid tur.

Calificările Marelui Premiu al Japoniei sunt sâmbătă, de la ora 09:00, în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele