Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

George Ţucudean nu stă departe de fotbal! A decis să se implice la o echipă

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21445662/1/tucu.jpg

George Ţucudean s-a retras de câţiva din activitate. Fostul atacant de la FCSB şi CFR a ajuns la 32 de ani, dar a decis să se implice financiar în fotbal şi ajută Academia lui UTA Arad.

Acesta a fost nevoit să se retragă din fotbal din cauza problemelor de sănătate.

Directorul general al Academiei, Cristian Păcurar, a oferit detalii despre implicarea fostului fotbalist.

Ca şi la prima echipă, bugetul e calculat de pe o vară pe alta. Se pare că în acest sezon, vom depăşi milionul de euro, bani asiguraţi în marea lor parte de clubul mamă. Dar, eu văd Academia ca un club, în alt club, iar pe mine nu ar trebui să mă intereseze doar partea tehnică, ci şi cea managerială.

De aceea, ne agităm, umblăm şi noi după sponsorizări şi nu pot să nu-i mulţumesc pe această cale lui George Ţucudean, care ne-a ajutat mai mereu, inclusiv pe acest final de an, dar o menţiune specială şi pentru firma Auto Group C.M.B.

Sunt şi alţi sponsori care ne-au ajutat mai mult sau mai puţin pe parcursul anului, dar vrem să atragem şi alţii, mai ales că vrem să derulăm noi proiecte. Şi atunci nu putem aştepta să vindem din când în când un Man, un Miculescu sau un Rareş Pop, dacă tot am vorbit, ci trebuie să producem cumva şi noi, nu doar să consumăm”, a declarat Cristian Păcurar, conform celor de la sportarad.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele