Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Germania - Ungaria 2-0. Maghiarii, pe punctul să fie eliminaţi de la EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21634678/3/ger-hun.jpg

Reprezentativa Germaniei, gazda competiţiei, a învins, miercuri, la Stuttgart, cu scorul de 2-0, echipa Ungariei, în etapa a doua a grupei A de la Euro 2024 şi s-a calificat în optimile de finală.

În prima etapă, Germania a învins cu 5-1 Scoţiia.

Miercuri, golurile au fost marcate de Musiala ’22 şi Gundogan ’67.

LIVE TEXT | Germania - Ungaria 2-0 (Musiala 22, Gundogan 67). Echipele de start:

  • Germania: Manuel Neuer – Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt – Robert Andrich, Toni Kroos – Florian Wirtz, Ilkay Gündoğan, Jamal Musiala – Kai Havertz
  • Ungaria: Peter Gulacsi - Attila Fiola, Willi Orban, Marton Dardai - Bendeguz Bolla, Adam Nagy, Andras Schafer, Milos Kerkez - Roland Sallai, Dominik Szoboszlai - Barnabas Varga.

Minutul 90+3: Final de meci! Germania bate cu 2-0.

Minutul 75: Sane şutează de la distanţă, dar Gulacsi e la post şi parează.

Minutul 67: GOL Germania! Nemţii conduc perfect balonul, iar Gundogan finalizează din 10 metri cu o execuţie din prima.

Minutul 60: Varga reia cu capul puţin peste poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Germania conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Orban trimite în poartă după o lovitură liberă. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 43: Musiala trage de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 24: Maghiarii dau replica! Neuer salvează la lovitura liberă bătută de Szoboszlai.

Minutul 22: GOL Germania! Gundogan profită de o desincronizare a lui Orban şi Gulacsi. Mingea este scoasă la Musială, care înscrie din câţiva metri.

Minutul 11: Gulacsi scoate excelent la şutul lui Havertz din 5 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Germania a defilat în primul meci de la EURO. Nemţii au învins reprezentativa Scoţiei, scor 5-1.

De cealaltă parte, Ungaria a dezamăgit în prima partidă. Maghiarii au pierdut, scor 3-1, cu Elveţia, la finalul unui meci în care au fost dominaţi copios.

Totuşi, Ungaria speră la un rezultat mare cu Germania. În precedentele trei partide direct, Ungaria s-a impus o dată, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. Cele două s-au întâlnit şi la precedentul Campionat European, iar rezultatul final a fost 2-2.

În urmă cu trei ani, Ungaria şi Germania au fost în aceeaşi grupă cu Franţa şi Portugalia. Nemţii au terminat pe locul secund, cu 4 puncte, iar maghiarii pe ultima poziţie, cu 2 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele