Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

Gest de mare caracter al lui Aguero. Le-a cumpărat tuturor oamenilor din stafful lui Manchester City ceasuri de până la 2.000 de euro

Manchester City Publicat pe 1 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20227172/1/kun-aguero-1.jpg

Până să semneze cu Barcelona, Kun Aguero a avut grijă să se revanşeze faţă de angajaţii de la Manchester City, care l-au ajutat să fie unul dintre cei mai buni atacanţi din lume anii trecuţi. Vârful a decis să le cumpere oamenilor din staff ceasuri scumpe.

Conform presei din Anglia, Kun Aguero a luat fiecărui angajat din staff ceasuri Hublot sau Tag Heuer, cu sume cuprinse între 1400 şi 2000 de euro. ”Gracias! Kun Aguero” – era mesajul inscripţionat pe spatele fiecărui ceas.

Argentinianul de 32 de ani a fost luat de Manchester City, de la Atletico Madrid, în 2011, şi a marcat 260 de goluri în 390 de apariţii pentru ”cetăţeni”, în toate competiţiile. El va fi onorat cu o statuie la Etihad Stadium, alături de Vincent Kompany şi David Silva.

S-ar putea ca Aguero să aibă probleme în Spania, cu fanii lui Atletico Madrid, dată fiind alegerea făcută acum, să semneze cu Barcelona. Pentru actuala echipă condusă de Simeone a jucat 230 de meciuri şi a marcat exact 100 de goluri, în 5 ani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele