Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gestul imens făcut de Gigi Becali pentru Andrea Compagno: "Nu ştiu cine mai făcea aşa ceva"

FCSB Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21487892/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-6.jpg

Andrea Compagno a părăsit-o pe FCSB şi a semnat cu Tianjin Tiger în schimbul sumei de 120.000 de euro.

Deşi intrase în dizgraţiile patronului, Gigi Becali a făcut totuşi un gest impresionant pentru Andrea Compagno. Se pare că finanţatorul "roş-albaştrilor" ar fi avut pe masă o ofertă de trei ori mai mare decât cea din China, însă l-a lăsat pe atacantul italian să plece unde şi-a dorit.

„Până la urmă s-a încheiat toată telenovela Compagno. A semnat. A stat nea Vali până la 3-4 dimineaţa. Azi e Anul Nou chinezesc la ei şi era destul de complicat dacă nu finalizam azi. Au fost două zile destul de agitate.

A venit şi oferta din Turcia pe care o aşteptam de 2-3 săptămâni. Ştiţi cum e. Când apare o ofertă, apare şi a doua. Andrea nu a vrut să meargă în Turcia.

(n.r. – oferta din Turcia era mai mare decât cea din China?) Da, da. Era undeva la 4-5 sute de mii. Nu ştiu cine mai făcea gesturi d-astea de caritate când avea o ofertă atât de mare, dar jucătorul şi-a dorit foarte mult să meargă acolo şi ales să îl dea” , a declarat agentul FIFA, Florin Vulturar, pentru Fanatik.

Adrian Mititelu, despre situaţia lui Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a fost întrebat despre situaţia lui Andrea Compagno de la FCSB. Patronul oltenilor a părut foarte supărat pe Becali şi a recunoscut că nu îi va mai vinde fotbalişti.

”Becali l-a distrus pe Compagno! Nu îi mai vând niciodată nimic. Mă simt răspunzător pentru el!”

”A fost distrus de Gigi Becali. Un fotbalist de mare valoare pentru fotbalul românesc. Unul ca Compagno merită să-l ţii în echipă. E motivul pentru care nu îi mai dau niciun jucător. La ora asta, când vorbesc, aşa simt. Mă simt responsabil pentru Compagno.

Dacă mai aveam răbdare jumătate de an, poate îl vindeam afară. Îmi pare rău, e un super profesionist. Va ajunge la o echipă importantă”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele