Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Gestul sârbilor a stârnit idignare! Jucătorii de la Steaua Roşie au refuzat banner-ul cu mesajul „Opriţi războiul”. Toată sala i-a huiduit

Baschet Publicat de Răzvan Cîrceag pe 4 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20662098/1/ukraine.jpg

O avalanşă de critici s-a abătut asupra jucătorilor de la Steaua Roşie Belgrad, după ce au refuzat să ţină un banner cu mesajul „Stop War”, în cadrul unui meci din Euroligă. 

Jucătorii lituaneni de la Zalgiris Kaunas au fost întâmpinaţi cu aplauze de spectatori în momentul în care au intrat cu banner-ul respectiv, însă s-a trecut rapid la huiduieli masive când au observat că sârbii refuză asta. 

Mesajul este unul de susţinere pentru Ucraina şi poporul său, care sunt victimă a unui război extrem de dur, declanşat de Rusia pe 24 februarie.

În ceea ce priveşte meciul, Zalgiris Kaunas s-a impus 103-98 în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, în runda cu numărul 21 din Euroligă. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele