Ultima oră
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat

Gestul superb al lui Kai Havertz pentru victimele inundaţiilor din Germania

Chelsea Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20368127/1/tw-chelsea-havertz.jpg

Fotbalistul echipei Chelsea Londra, Kai Havertz, a donat 200.000 de euro şi a decis crearea a 100 de perechi de ghete cu design special pentru a fi scoase la licitaţie în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea oamenilor afectaţi de inundaţiile din Germania.

Havertz va purta una dintre perechi la meciul de duminică împotriva formaţiei Arsenal, din Premier League.

“Vrem doar să strângem bani, oamenii să cumpere ghetele. Gheata sunt poate simbolul susţinerii mele şi respectului meu pentru oamenii care au pierdut totul.”, a afirmat jucătorul.

Inundaţiile au avut loc în urmă cu câteva săptămâni, însă Havertz a precizat că este încă important ca oamenilor să li se amintească ce a fost, deoarece mulţi încă suportă consecinţele.

“Poate mulţi au uitat deja. Familia mea locuieşte în zonă şi ştim că mulţi oameni au rămas fără adăpost. Au pierdut totul şi nu au unde să doarmă. Sau sunt case fără curent electric şi oameni care nu au hrană sau îmbrăcăminte. Astfel că sunt de părere că acum încă este un moment bun pentur a ajuta. Ei încă au foarte multe probleme.”, a declarat jucătorul german.

Inundaţiile din iulie din Germania s-au soldat cu 183 de decese - dintre care 135 numai în landul Renania-Palatinat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele