Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Gestul superb făcut de Cristiano Ronaldo, după ce doborât o femeie steward cu o lovitură a mingii

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20395235/1/ronaldo.jpg
Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui gest superb, după ce i-a dăruit tricoul său de joc unei femei steward pe care a accidentat-o din greşeală. 
 
Chiar înainte de duelul cu Young Boys, în timpul încălzirii, Ronaldo a trimis un şut care a avut o direcţie nefericită. Atacantul portughez a lovit-o cu mingea pe una dintre femeile steward prezente în afara terenului. 
 
Execuţia a fost una destul de puternică şi a doborât-o pe aceasta. La finalul partidei, acesta i-a oferit tricoul său drept scuze pentru cele întâmplate. Ronaldo i-a verificat starea şi imediat după incident. 
 

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după înfrângerea cu Young Boys 

 
Young Boys Berna a produs surpriza primei serii a noii ediţii din Liga Campionilor. Elveţienii au reuşit să se impună în faţa lui Manchester United, după ce au fost conduşi cu 1-0. Pentru englezi a evoluat Cristiano Ronaldo, aflat la primul meci european, de la revenirea în tricoul ”diavolilor”.

Lusitanul a deschis scorul în minutul 13, după o pasă de senzaţie de la compatriotul Bruno Fernandes, performanţă însă insuficientă pentru a scoate măcar un punct. Ronaldo a postat un mesaj motivaţional, în care a punctat faptul că echipa trebuie să treacă peste eşec şi să strângă rândurile.

„N-a fost rezultatul pe care ni l-am dorit, dar acum e timpul să ne recuperăm şi să ne concentrăm pe meciul următor”, a postat lusitanul pe Twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri