Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gheorghe Hagi a explicat motivul pentru care a plecat de la conferinţa de presă programată după meciul FC Argeş - Farul

Farul Constanta Publicat pe 10 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20669394/1/hagi-fb-1.jpg

Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, că nu i s-a întâmplat prima dată să meargă la conferinţa de presă şi să nu fie jurnalişti acolo, el precizând că este vorba de o “lipsă crasă de etică profesională”.

“Nu cred că e profesional. Mai ales luând în calcul că sunt meciuri de play-off, care sunt urmărite şi e legat de etica profesională şi fiecare de acolo trebuie să participe. Vom da un comunicat mâine. (...) Mă duc acolo şi văd o cameră. Cine mă întreabă, mă întreb eu singur? Unde e etica profesională? Dar asta e, iubesc prea mult fotbalul, e pasiunea mea, şi merg înainte. E a patra oară, nu prima oară. Am fost şi pe Naţional Arena şi s-a întâmplat acelaşi lucru. E lipsă crasă de etică profesională. E lipsă de respect. Sunt cine sunt, scuzaţi-mă. Cu mine liga e mai interesantă. Fără mine pe bancă sunteţi mai săraci. Sunt lucruri care mă pun pe gânduri”, a spus Hagi la Digi Sport, încercând să facă haz de necaz pe alocuri.

Tehnicianul Gheorghe Hagi s-a prezentat, sâmbătă seară, pentru a susţine conferinţa de presă de după meciul cu FC Argeş, câştigat cu scorul de 2-0, însă el a rămas doar câteva secunde.

“Am venit, mulţumesc. Bună ziua, am plecat. Păi ce facem? Caterincă? Atunci e caterincă”, a spus Hagi, surprins de faptul că nu erau prea mulţi jurnalişti în cortul improvizat pentru conferinţa de presă.

Formaţia Farul Constanţa a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Radaslavescu 27’ şi Petre 62’.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele