Ultima oră
VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13 VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13
Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF
Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură” Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură”
Liverpool şi-a numit noul director sportiv Liverpool şi-a numit noul director sportiv
Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină
B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA

Gheorghe Hagi a fost contactat de Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner al naţionalei. ”Echipa naţională înseamnă ceva wow”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20873766/1/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-5-09-2022.jpg

Gheorghe Hagi a vorbit despre momentul în care Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, i-a propus să preia naţionala Românei. ”Regele” a dezvăluit de ce a refuzat imediat propunerea lui Burleanu.

Gheorghe Hagi este un nume care a apărut mereu pe lista posibililor selecţioneri atunci când FRF a căutat un nou antrenor pentru echipa naţională. Se pare că după ce a plecat Mirel Rădoi, Răzvan Burleanu a discutat cu antrenorul lui Farul, înainte să îl numească pe Edi Iordănescu. Hagi a refuzat imediat, ştiind că poziţia lui de acţionar la Farul va genera probleme echipei naţionale.

"Nu s-a discutat, am stat de vorbă. Nu s-a discutat, pentru că nu puteam şi nu pot nici în momentul de faţă. Sunt acţionar majoritar şi atât timp cât sunt acţionar majoritar, atât timp cât sunt acţionar majoritar, nu a intrat în discuţie, pur şi simplu a fost. Echipa naţională sau România pentru mine şi pentru oricare înseamnă ceva wow să te duci, dar trebuia să fiu destul de rece şi lucrurile trebuia să le zic aşa. Nu că nu mi-am dorit sau cum au apărut multe speculaţii sau că am refuzat, îmi vine să râd. 

Nu se poate, pentru că sunt acţionar majoritar şi nu vreau să las loc de intereptari. Acestea sunt cuvintele mele, pe care i le-am zis preşedintelui (n.r. - Răzvan Burleanu). S-a vrut un dialog să ajungem mai mult de atât, dar am zis că n-are rost atât timp cât există această problemă, pentru că n-are rost să pierdem timpul de pomană.

Eu unde mă duc trebuie să aduc prosperitate, nu mă duc să aduc probleme. Nu era momentul meu să intru în joc, pentru că nu puteam din cauza funcţiei, că sunt acţionar majoritar la Farul şi nu puteam", a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri