Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Gheorghe Hagi a oferit ultimele detalii despre recuperarea lui Ianis

Stranieri Publicat pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20713894/1/ianis-hagi-rangers.jpg

Gheorghe Hagi a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a fiului său, Ianis, aflat în recuperare la Rangers după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a fost operat.

Antrenorul şi patronul Farului a spus că recuperarea lui Ianis Hagi se află la jumătate, iar internaţionalul român se prezintă bine pentru etapa în care se află, motiv pentru care toată lumea este mulţumită de la Rangers de el.

"(n.r. despre finala Europa League) Alt nivel. Mă mai duc din când în când să îmi clătesc ochii. Ne-am simţit bine două zile. L-am văzut şi pe Ianis, nu îl mai văzusem de foarte mult timp. E bine, e în procesul de recuperare, încă e la jumătate. Arată bine, toată lumea e mulţumită. E pe drumul bun şi sperăm să revină cât mai devreme şi cât mai bine.

Nu uitaţi că a fost cel mai bun tânăr de la ei, număr 10. Nu trebuie să numărăm zilele, cum i-am zis şi lui, trebuie doar să revină mai bine şi mai puternic. A luat-o de la zero, a avut o accidentare foarte grea. Lucrează foarte mult.", a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului pierdut de Farul, cu 4-1, în faţa Universităţii Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele