Ultima oră
Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea” Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea”
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei
Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma
”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi ”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi
Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial
Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini” Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini”

Gheorghe Hagi, amendat şi suspendat pentru eliminarea cu Hermannstadt. ”Regele”, pus la zid de FRF

Farul Constanta Publicat pe 15 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21386310/1/hagi-1.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului echipei Farul, Gheorghe Hagi, ca urmare a eliminării de la meciul cu Hermannstadt.

Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

  • CSM POLITEHNICA Iaşi vs. SC OŢELUL Galaţi – Incidente - În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Otelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 lei.
  • FC FCSB vs. FCU 1948 Craiova - Eliminare Creţu Valentin (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.
  • AFC Botoşani vs. FC Voluntari - Eliminări Nemec Adam (FC Voluntari), Pius Udeme Junior (FC Botoşani) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorii cu suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei.
  • AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare Gheorghe Valentin (FC U Cluj) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

Gheorghe Hagi şi-a expus nemulţumirea

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, este supărat pe arbitrul meciului cu Hermannstadt, de acasă, scor 1-1, căruia i-a reproşat că la faza golului sibienilor a fost fault în atac.

”Sunt momente şi momente, se pare că nu gestionăm bine finalurile de meci. Dar nu despre meci trebuie să vorbim, ci despre domnul arbitru. M-am dus la el să întreb de ce nu a dat fault, dacă tot e VAR. Că aşa se face. Larie a fost faultat înainte să primim gol. L-am întrebat şi mi-a dat direct roşu. Normal că după aia i-am zis şi eu câte una. Atâta aroganţă... E dreptul meu să mă duc şi să îl întreb, dar el să se comporte de o asemenea manieră, cu atâta aroganţă!

E protagonist! “I-am dat roşu lui Hagi”, l-a văzut toată lumea, l-au văzut şi la Cluj. A fost atât de clar la Larie, e fault! Dacă nu e înseamnă că am eu o problemă şi nu înţeleg eu fotbalul. Ce să mai explice CCA, din faza aia noi am luat gol. Din păcate, arbitrul, astăzi, el ştie ce a gândit, ce a făcut. Atât de arogant! Nu am voie să îl întreb de ce e VAR-ul? Nu am avut dialog, mi-a dat direct roşu.

Nu am voie, ei sunt şefii, protagoniştii, ei dictează rezultatele, noi trebuie să stăm drepţi. Avem patru meciuri acasă, egaluri, e clar că ceva nu funcţionează. Probabil aşa e fotbalul, învăţăm în fiecare zi câte ceva. Trebuie să găsim soluţia, să muncim în continuare. Sper ca uşor, uşor să strângem rîndurile. Mai avem o problemă. Cred că cei care vin de pe bancă nu aduc nimic în plus, şi asta nu e bine”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele