Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ghinion incredibil pentru Barcelona în urma partidelor echipelor naţionale. Catalanii au confirmat accidentările lui Arujo şi Kounde

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20868759/1/profimedia-0719221813.jpg

Barcelona are un ghinion incredibil în urma partidelor jucate de echipele naţionale. Catalanii au confirmat accidentările lui Araujo şi Kounde şi urmează să anunţe situaţiile lui Depay şi de Jong.

Jules Kounde (23 de ani) s-a accidentat în partida Franţa - Austria, 2-0, din Nations League şi a părăsit terenul în minutul 23. În timp ce Araujo a jucat doar 40 de scunde în amicalul dintre Uruguay şi Iran, încheiat 0-1.

Cât vor lipsi Araujo şi Kounde de pe teren

După mai multe investigaţii făcute pentru a determina problemele şi durata accidentărilor suferite de cei doi fundaşi centrali ai Barcelonei, rezultatele nu sunt deloc încurajatoare.

Site-ul oficial al catalanilor a confirmat că francezul transferat în această vară de la Sevilla va absenta circa o lună de pe teren, în urma unei probleme la bicepsul femural al piciorului stâng, iar în cazul lui Araujo, care a suferit o fractură de avulsie la piciorul drept, în zona muşchilor aductori, perioada de timp în care va fi indisponibil depinde de viteza recuperării.

Pe lângă cei doi titulari incontestabili din apărarea Barcelonei, Depay şi de Jong au revenit de la echipa naţională a Olandei cu probleme medicale, dar încă nu au apărut detalii referitoare la problemele lor, conform Marca.

Ce partide vor avea de disputat catalanii în luna octombrie

Accidentările suferite de jucătorii de bază ai Barcelonei îl îngrijorează pe Xavi cu atât mai mult cu cât urmează o lună extrem de încărcată pentru catalani, în care vor avea partide importante în LaLiga şi în Champions League.

Pe lângă ”dubla” cu Inter şi partida retur cu Bayern, din grupele Champions League, ”El Clasico” se va disputa la mijlocul lunii octombrie şi având în vedere forma pe care o traversează Real Madrid, un pas greşit în campionat îi poate costa scump pe catalani. 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele