Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

Ghinion pentru Budescu după revenirea la FCSB! Mijlocaşul s-a accidentat şi are şanse minime să joace în derby-ul cu Dinamo

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20387906/1/budescu.jpg

Constantin Budescu (32 de ani) a făcut marţi primul antrenament la FCSB, după ce a semnat un contract pe doi ani cu ‘roş-albaştrii’. Miercuri, mijlocaşul a suferit o accidentare la gleznă, fiind incert pentru derby-ul cu Dinamo, de duminică, transmis în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

Conform GSP, Budescu a părăsit antrenamentul cu glezna umflată şi nu a mai revenit la sesiunea de pregătire.

Constantin Budescu avea şanse mici să fie titular în meciul cu Dinamo, întrucât Edi Iordănescu îl are ca variantă pe Octavian Popescu pentru postul de mijlocaş ofensiv. În plus, Budescu este în urmă cu pregătirea fizică.

FCSB are două accidentări de lungă durată: Florinel Coman (trei luni) şi Florin Tănase (două luni). În schimb, noile achiziţii Claudiu Keşeru şi Valentin Gheorghe pot juca în meciul cu Dinamo.

FCSB ocupă locul 8 în Casa Liga 1, după 7 etape, cu trei meciuri consecutive fără victorie. Echipa antrenată de către Edi Iordănescu pregăteşte meciul cu Dinamo, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele