Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Ghinion teribil pentru Constantin Budescu! Starul Voluntariului riscă să rateze restul sezonului. Prima reacţie a lui "Budi"

FC Voluntari Publicat de Emanoil Ursache pe 3 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20660980/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022-2.jpg

Constantin Budescu (33 de ani) a primit o veste foarte proastă, chiar într-un moment în care părea că îşi revine la forma care l-a consacrat în fotbalul românesc.

UPDATE: Constantin Budescu le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare primite imediat după accidentarea din meciul cu Farul şi le-a promis acestora că se vor revedea pe teren când mai curând posibil, după operaţie şi perioada de recuperare:
 
"Salutare, mulţumesc tuturor pentru mesaje, mulţumesc pentru gândurile bune. Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, ne revedem curând. Multa sănătate, va îmbrăţişez cu drag", e mesajul decarului de la FC Voluntari, transmis pe Instagram, în cursul zilei de duminică.

”Magicianul” de la FC Voluntari urmează să fie operat luni dimineaţă, potrivit ProSport, după ce medicii au constatat la controlul efectuat sâmbătă seară că tendonul său de la piciorul stâng este rupt.

Budescu a fost schimbat de Liviu Ciobotariu în minutul 37 al meciului dintre FC Voluntari şi Farul Constanţa, scor 1-0 pentru ilfoveni, cu Lukas Droppa. Iniţial se credea că fostul mijlocaş de la FCSB s-a accidentat din cauza stării precare a gazonului.

Din nefericire, situaţia este mult mai gravă de atât, iar acum Constantin Budescu riscă să rateze restul meciurilor din play-off. Ar fi o adevărată lovitură pentru FC Voluntari, care se luptă pentru locul trei în Casa Liga 1 şi pentru câştigarea Cupei României, unde o va întâlni în dublă manşă pe FC Argeş, în semifinalele competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele