Ultima oră
Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali
Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă
Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB
Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului

Ghiţă Mureşan şi conducerea FRB, la premierea Jr NBA League Romania, de la Timişoara

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21133252/1/muresan.jpg

Echipa Minnesota Timberwolves, cum s-au numit micii jucători de la Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara, a câştigat a treia ediţie a Jr NBA League Romania. La premiere a fost prezent şi Ghiţă Mureşan, în calitate de ambasador al baschetului românesc, alături de conducerea FR Baschet.

Minnesota Timberwolves a câştigat la doar un punct, 29-28, în faţa celor de la Chicago Bulls, adică echipa Liceului Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, iar coşul victoriei a fost marcat în ultima secundă de Robert Groza. El a primit şi titlul de MVP al competiţiei de la Timişoara.

Ediţia 2023 a Jr NBA League Romania s-a disputat pe două conferinţe, la Timişoara şi Cluj, meciurile fiind urmate de faza finală. Medalia de bronz a revenit echipei Indiana Pacers, formată din elevi de la Şcoala gimnazială ”Ioan Bob” 1 din Cluj-Napoca, după meciul cu New Orleans Pelicans, cu elevi de la Liceul Teoretic ”David Voniga” Giroc, scor 13-7.

Ghiţă Mureşan s-a bucurat de eveniment şi a petrecut mult timp cu micii jucători de baschet, iar la final s-a fotografiat cu fiecare echipă.

La eveniment a participat şi preşedintele FRB, Carmen Tocală, alături de vicepreşedintele Mircea Cristescu, managerul forului, Cătălin Burlacu, antrenorul Dragan Petricevic, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Ghiţă Mureşan a ajuns de la Timişoara la Cluj-Napoca, unde va fi, luni, de la ora 19.00,protagonistul aruncării de începere a meciului 4 al finalei Ligii Naţionale, dintre U Banca Transilvania Cluj - CSM Oradea (scor general 1-2).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele