Ultima oră
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”

Ghiţă Mureşan şi conducerea FRB, la premierea Jr NBA League Romania, de la Timişoara

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21133252/1/muresan.jpg

Echipa Minnesota Timberwolves, cum s-au numit micii jucători de la Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara, a câştigat a treia ediţie a Jr NBA League Romania. La premiere a fost prezent şi Ghiţă Mureşan, în calitate de ambasador al baschetului românesc, alături de conducerea FR Baschet.

Minnesota Timberwolves a câştigat la doar un punct, 29-28, în faţa celor de la Chicago Bulls, adică echipa Liceului Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, iar coşul victoriei a fost marcat în ultima secundă de Robert Groza. El a primit şi titlul de MVP al competiţiei de la Timişoara.

Ediţia 2023 a Jr NBA League Romania s-a disputat pe două conferinţe, la Timişoara şi Cluj, meciurile fiind urmate de faza finală. Medalia de bronz a revenit echipei Indiana Pacers, formată din elevi de la Şcoala gimnazială ”Ioan Bob” 1 din Cluj-Napoca, după meciul cu New Orleans Pelicans, cu elevi de la Liceul Teoretic ”David Voniga” Giroc, scor 13-7.

Ghiţă Mureşan s-a bucurat de eveniment şi a petrecut mult timp cu micii jucători de baschet, iar la final s-a fotografiat cu fiecare echipă.

La eveniment a participat şi preşedintele FRB, Carmen Tocală, alături de vicepreşedintele Mircea Cristescu, managerul forului, Cătălin Burlacu, antrenorul Dragan Petricevic, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Ghiţă Mureşan a ajuns de la Timişoara la Cluj-Napoca, unde va fi, luni, de la ora 19.00,protagonistul aruncării de începere a meciului 4 al finalei Ligii Naţionale, dintre U Banca Transilvania Cluj - CSM Oradea (scor general 1-2).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele