adplus-dvertising
Ultima oră
Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!” Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!”
Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”
Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”
Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive

Gianluca Ferrero, numit în funcţia de preşedinte al clubului Juventus

Juventus Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20986969/1/gianluca-ferrero.jpg

Gianluca Ferrero, om de afaceri în vârstă de 60 de ani, a devenit, miercuri, preşedintele clubului Juventus Torino.

Ne aşteaptă provocări şi noi, Board-ul clubului, credem că avem experienţa, competenţa şi determinarea necesare pentru a o apăra pe Juventus şi  ne apăra echipa în faţa tuturor instituţiilor competente.

O vom face cu determinare şi rigoare, cu calm şi fără aroganţă. I-am respectat şi îi vom respecta mereu pe cei care ne judecă, dar ceea ce ne dorim este ca şi noi să fim respectaţi”, a spus Ferrero.

Decizia fost luată de Board-ul grupării torineze, întrunit imediat după ce a fost numit de adunarea generală a acţionarilor.

Board-ul l-a numit, de asemenea, pe Maurizio Scanavino CEO al clubului Juventus. Scanavino era până acum director general.

Gianluca Ferrero îi succede lui Andrea Agnelli la conducerea clubului Juventus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele