Ultima oră
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Remus Guţea reuşeşte "dubla" LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Remus Guţea reuşeşte "dubla"
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit ce salariu are la Farul Constanţa: ”E cel mai mic din Liga 1. Nu este uşor pentru conducere!”

Superliga Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21092186/1/farul-constanta-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-8-04-2023.jpg

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalti, prin Denis Alibec.

La câteva zile după meci, Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul Constanţa. Fostul decar al României este şi antrenor, dar şi finanţator la Farul. 

Hagi a creat o adevărată forţă la Farul în acest moment. Echipa fostului internaţional este pe primul loc în clasamentul play-off-ului din Superligă, cu 39 de puncte, fiind la 5 puncte în faţa celor de la CFR. 

Gică Hagi a spus mai în glumă, mai în serios, că are cel mai mic salariu dintre toţi antrenorii din Liga 1. El susţine că încasează ca antrenor al Farului 500 de euro. 

”E cel mai mic din Liga 1. Nu este uşor pentru conducere!”

”Am cel mai mic salariu din Liga 1 dintre toţi antrenorii, dar cel mai important este că suntem pe plus din punct de vedere financiar. Nu sunt sume mari, dar contează că nu ieşim în pierdere. Ce salariu am eu? 500 de euro. Dar am bonusuri mai mari, în funcţie de performanţe.

Nu este uşor pentru conducere. Treaba mea este cea de manager tehnic, de restul se ocupă cei din management. Avem foarte mulţi angajaţi. 

Şi cu jucătorii s-a procedat la fel. Am oferit salarii pe care le putem duce, dar au bonusuri de performanţă. Jucătorul trebuie să fie motivat. El trebuie să arate că poate şi performează, iar noi, clubul, performăm administrativ şi trebuie să vină banii.

Iar atunci când tu aduci bani, şi noi putem să-ţi dăm. Toţi trebuie să pedaleze în aceeaşi direcţie”, a spus Hagi, la Fanatik. 

Farul a învins pe Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care Alibec a ratat un penalty

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9. Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17.

Gazdele au pus presiune şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalti în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu. A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic. Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu.

Farul a marcat golul victoriei din penalti, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalty al meciului. E transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impsu cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele