Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”

Gică Hagi a dat lovitura cu transferul lui Ghiţă! Polonezii l-au învins pe Becali în lupta pentru semnătura fundaşului

Farul Constanta Publicat pe 1 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20621292/1/virgil-ghita.jpg


Gică Hagi a dat o adevărată lovitură financiară prin transferul lui Virgil Ghiţă (23 de ani) în Polonia, la MKS Cracovia.
 
Unul dintre cei mai constanţi fundaşi centrali din Casa Liga 1 în ultimele sezoane, Ghiţă le-a adus celor de la Farul nu mai puţin de 1.2 milioane de euro, conform ProSport. O sumă mare, dar la care se mai poate adăuga o jumătate de milion de euro sub formă de bonusuri, în funcţie de performanţele pe care le va atinge fostul internaţional de tineret. Evident, suma e una la care niciun club din campionatul intern nu ar fi putut ajunge!

Polonezii au dat cu 400.000 de euro mai mult decât Gigi Becali

De-a lungul timpului, Virgil Ghiţă a fost unul dintre jucătorii Farului pe care Gigi Becali a tot încercat să-l transfere, dar latifundiarul din Pipera nu a reuşit să ridice oferta la nivelul aşteptat de naşul Gică Hagi. De curând, Becali a făcut o nouă încercare şi a pus pe masă 800.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Ghiţă, dar "Regele" a refuzat, aflându-se, deja, în negocieri cu MKS Cracovia:
 
"M-a interesat, am şi negociat cu Gică, dar nu mai ţin minte suma. Cred că nu mi-a zis Gică vreo sumă, dar eu cred că am dat 800 de mii de euro. Nu mai ştiu", spunea Becali, înaintea meciului cu Farul, pierdut cu 2-0 pe Arena Naţională.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele