Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Gică Hagi aşteaptă investitori la Farul. ”Regele”, dispus să colaboreze şi să crească bugetul clubului

Farul Constanta Publicat pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20915431/1/hagi.jpg

Gică Hagi aşteaptă în continuare oameni de afaceri lângă el, pentru a putea să crească bugetul echipei, în încercarea de a face din Farul o echipă care să se bată constant la titlu, an de an. ”Regele” a vorbit şi după meciul cu Rapid, din Cupa României, despre ideea ca un om de afaceri să vină lângă el, fiind deschis unor astfel de discuţii.

Referitor la jucătorii care vor sosi în iarnă la Farul, care să întărească echipa, Hagi este atent la modul în care îşi geastionează banii, evident totul depinzând şi de anumite plecări care se pot produce şi pot aduce sume importante în conturi.

Eu trebuie să am grijă, pentru că nu am bani. Dacă aş avea şi bani, atunci aş vorbi despre ce jucători mi-ar plăcea să aduc. Eu trebuie să descopăr, să fiu mai rapid decât ceilalţi ca să îi aduc.

Suntem în proces de dezvoltare pe următorii cinci ani, atât ca infrastructură, echipă, performanţe, parteneri, acţionari. Şi în conducerea administrativă am nevoie de parteneri, nu o să pot duce totul, nu am putere.

Nu am bani. Eu sunt bun la tehnic, dar nu am bani. Aştept să vină acţionarii, atunci o să fim mai puternici.

Aştept să vină proprietari cu bani, aşa cum a venit la Rapid. Cred că la toate cluburile din România ar trebui să se întâmple asta. Dacă au făcut bani, înseamnă că se pricep la partea administrativă foarte bine”, a spus Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

Gică Hagi recunoaşte că e greu ca Farul să ia titlul 

Farul a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, în etapa a doua a Grupei C din Cupa României. Golurile au fost marcate de Casap, din penalty, în minutul 45+4 şi de Mazilu (90+7).

Gică Hagi a declarat la finalul partidei că se gândeşte la titlu, dar a punctat că acest obiectiv va fi greu de realizat.

”A fost greu din toate punctele de vedere. Ştiam ce potenţial au, dar cred că am pregătit bine meciul. O victorie grea, care ne menţine cu şanse pentru Cupă.

La campionat nu pot să mai vin în faţa voastră şi să spun că nu ne gândim să câştigăm, ştim că va fi foarte greu, dar ne gândim. În Cupă, avem un meci greu cu CFR şi mergem să câştigăm.

(n.r. despre titlu) Nu promit, dar ne dorim să câştigăm campionatul. Cred că Farul a arătat că poate să bată orice echipă din România.

A fost un meci de Cupă, am câştigat, el probabil reflectează la ceea ce s-a întâmplat. Am arătat încă odată că avem potenţial. Avem curaj, asta avem noi.

Chindia e în formă, ne dorim să luăm cele trei puncte şi după aceea vom vedea. Am câştigat astăzi, sunt fericit, nu mai vreau să vorbesc despre altceva”,
 a spus Hagi la finele partidei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele