Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Gică Hagi, derby cu prietenul Dan Petrescu. Ce a spus ”Regele” despre Farul - CFR

Farul Constanta Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20991345/2/hagi-petrescu.jpg

Farul Constanţa - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 22-a a returului sezonului regular din Superligă, se va disputa luni începând cu ora 20:00 şi va fi transmis în direct de către Prima Sport 1. Partida poate fi urmărită online şi prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

Gică Hagi a prefaţat partida cu Dan Petrescu, colegul său din ”Generaţia de Aur”, precizând că derby-ul, deşi e primul meci oficial al anului pentru Farul, este unul pe care îl aştepta şi din care speră să ia trei puncte şi să rămână pe locul 1 în SuperLiga României.

”Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieşit partide deosebite. Am câştigat şi noi, şi ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câştigăm cele trei puncte.

Ştim că adversarul e foarte bun, competitiv, şi trebuie să ne ridicăm la înălţimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuţi, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes.

În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câştigăm la fiecare meci cele trei puncte şi să dobândim o mentalitate de învingători”, a declarat Gică Hagi.

Farul Constanţa şi-a luat fundaş brazilian

 Farul Constanţa a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului brazilian Gustavo Henrique Marins Silva.

“Începând de astăzi, brazilianul Gustavo Henrique Marins Silva este noul jucător al echipei noastre”, a precizat Farul pe site-ul oficial.

În vârstă de 21 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare (11.02.2003), Gustavo Marins evoluează pe postul de fundaş central, are 1,84m şi a fost format de clubul Gremio.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele