Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Gică Hagi e gata să accepte oferta de la Galatasaray! Costel Gâlcă, alesul "Regelui" pentru a-l înlocui la Farul

Farul Constanta Publicat pe 14 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20739884/1/hg.jpg


Anunţat de presa din Turcia drept unul dintre potenţialii înlocuitori ai lui Domenec Torrent, Gică Hagi (57 de ani) e gata să lase proiectul de la Farul Constanţa pentru a semna cu Galatasaray, echipa alături de care a scris istorie în Turcia şi în fotbalul european. "Regele" le-a transmis, deja, apropiaţilor că e tentat de proiectul de la Istanbul şi îl are pe Costel Gâlcă (50 de ani) în capul listei de antrenori care ar putea prelua echipa de la Malul Mării.
 
După dezastruosul sezonul 2021/2022, în care a ocupat doar locul 13 în Superligă, Galata a trecut printr-o schimbare la nivel administrativ, Dursun Ozbek devenind noul preşedinte al clubului. Din echipa lui Ozbek face parte şi omul de afaceri Erden Timur, un mare admirator al lui Gică Hagi, iar gsp.ro anunţă că noul board de la Istanbul e gata să-l oferteze pe Gică Hagi pentru a prelua banca tehnică şi a readuce Galatei gloria de odinioară.
 
În timp ce turcii îl iau din ce în ce mai serios, Hagi şi-a făcut calculele pe repede-înainte şi nu a stat mult pe gânduri. Foarte apropiat de Istanbul, oraşul în care s-a născut Ianis Hagi, fostul mare decar porneşte de la deviza că Galatasaray nu se refuză şi a anunţat, în cercul strâns de prieteni, că e gata să accepte oferta trupei "Cim-Bom", considerându-se mai mult decât pregătit să facă din nou pasul spre postul de antrenor al clubului său de suflet.

Costel Gâlcă, prima variantă de înlocuitor

Întrebarea care s-a născut imediat e legată de antrenorul pe care Gică Hagi îl va numi în locul său, în cazul în care va pleca în Turcia. După ce a dat greş cu spaniolul Ruben de la Barrera, "Regele" a decis să meargă pe mâna unui antrenor român, cu un stil de joc ofensiv, care să-i ducă mai departe moştenirea de la Academie şi Farul. Iar alesul ar fi Costel Gâlcă, fost coleg din Generaţia de Aur şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gică Hagi. Liber de contract din februarie, când a plecat de la saudiţii de la Al Hazem, Gâlcă a impresionat prin stilul de joc imprimat FCSB-ului în 2015, an în care a cucerit tripla pe plan intern, apoi a avut un mandat interesant în Danemarca, la Vejle. Pe lângă relaţia foarte bună pe care Gâlcă o are cu Hagi şi Popescu, fostul mijlocaş central punctează mai ales prin filosofia de joc, una orientată spre un joc de posesie, dar direct. Pe scurt, antrenorul Gâlcă e pe placul lui Hagi, care ar avea încredere să-i lase pe mână "copilul" crescut de la zero.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele