Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Gică Hagi, în centrul atenţiei în Anglia! Jurnaliştii britanici vorbesc la superlativ de ”Rege”

Fotbal Internațional Publicat pe 11 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20885162/1/gica-hagi.jpg

Gică Hagi rămâne o legendă şi în fotbalul internaţional, nu numai în România. ”Regele”, ajuns la 57 de ani, a fost analizat de jurnaliştii englezi (de publicaţia FourFourTwo), care au pus lupa pe cariera sa, având în CV cele mai mari echipe ale lumii, Barcelona şi Real Madrid.

Englezii au catalogat cariera lui Gică Hagi drept una cu o traiectorie ciudată, cu triumfuri importante şi în România, cea mai importantă performanţă fiind Supercupa Europei cu Steaua.

Jurnaliştii britanici nu au uitat nici de momentul Brescia, unde a fost antrenat de Mircea Lucescu.

Cu una dintre cele mai ciudate traiectorii de carieră printre marii jucători moderni, Hagi şi-a petrecut cea mai bună parte a unui deceniu evoluând ca mijlocaş ofensiv în campionatul României, înainte de doi ani de succes la Real Madrid şi mai târziu o perioadă similară la Barcelona.

Între timpul petrecut la cei doi giganţi spanioli au fost doi ani plini de căldură în Italia, unde a făcut parte din contingentul ‘Mica România’ a lui Mircea Lucescu la Brescia. El a retrogradat în primul său sezon, dar a rămas loial clubului în ciuda ofertelor mai bune şi l-a promovat înapoi în Serie A”, au scris englezii.

Gică Hagi, două Supercupe ale Europei şi o Cupa UEFA 

Pe lângă Real Madrid, Barcelona şi Brescia, Gică Hagi a jucat şi în Turcia, la Galatasaray, unde a făcut istorie şi unde este considerat, de fanii turcilor, drept unul dintre cei mai mari jucători care au ajuns vreodată să evolueze pentru clubul lor.

La nivel internaţional, cele mai importante trofee din cariera lui Hagi sunt Supercupa Europei, cucerită de două ori, cu Steaua şi Galatasaray, şi Cupa UEFA, câştigată tot cu formaţia turcă, în 2000.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri