adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

Gică Hagi intervine după transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB: ”Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători, aşa fac şi Barcelona şi Real Madrid”

Farul Constanta Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20808092/1/gh.jpg

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că nu trebuie să se mire nimeni de faptul că formaţia sa vinde jucători, referindu-se la transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB, precizând că şi Barcelona, şi Real Madrid dau jucători, important fiind să nu slăbeşti echipa.

Hagi a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, despre transferurile din acesată săptămână ale lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB.

Suntem formatori de jucători. Avem nevoie să vindem pentru că producem foarte mulţi jucători, vin foarte mulţi jucători din spate aşa că noi îi aducem până la un nivel după aceea ei trebuie să facă următorul pas şi nu e ultimul, sperăm să facă cât mai multe lucruri bine pentru ei ca să joace la un nivel foarte mare.

I-am adus la un anumit nivel, la un moment dat orice copil pleacă de acasă, le urăm baftă, să se dezvolte în continuare, să lupte. Sunt jucători valoroşi, au arătat că sunt foarte valoroşi”, a declarat Hagi.

El a precizat că Radaslavescu este unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi din ţară.

Radaslavescu e unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi ai României. E un jucător extraordinar. Într-un an a debutat, a ajuns titular, a jucat şi arată foarte bine. E un jucător polivalent la mijloc, care joacă foarte multe poziţii, educat, puternic, tehnic. E un jucător care o să aibă o traiectorie foarte bună”, a afirmat Hagi.

El a precizat că nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători.

Boboc e un jucător mai cunoscut de toată lumea. Probabil avea nevoie de motivaţie, aşa cum avea nevoie şi Ciobanu de altă motivaţie. Aveau zece ani în casă şi trebuia să vină şi o altă provocare. Am încercaat să îi înţelegem pe toţi. Vom face tot timpul acest lucru.

Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători pentru că şi Barcelona dă jucători, şi Real Madrid, important e să ştii să vinzi, dar să nu te slăbeşti. Să îţi croieşti o echipă foarte bună cu care să îţi atingi obiectivele”, a precizat antrenorul Farului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele