Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Gică Hagi, lipsit de fairplay faţă de Dinamo? Răzvan Zăvăleanu şi George Galamaz au pus punctul pe ”i” ǀ EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21324052/2/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a avut emoţii serioase referitor la găsirea unui teren pe care să poată organiza meciul de ”acasă” cu Farul Constanţa. Unul dintre scenariile luate în calcul de conducerea ”câinilor” a fost ca Dinamo să joace la Constanţa, iar returul să fie inversat şi să aibă loc la Bucureşti. ”Roş-albii” nu au ajuns la un acord cu Gheorghe Hagi, însă problema s-a rezolvat, deoarece echipa a putut să îşi respecte obligaţiile pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Galamaz îi ia apărarea ”Regelui”

George Galamaz, campion cu Dinamo în sezonul 2006-2007, a explicat că nu se pune problema ca Gheorghe Hagi să fi avut o atitudine lipsită de fairplay şi a pus la îndoială scenariul în care o astfel de modificare să poată fi aplicată din punct de vedere regulamentar.

”Nu, în primul rând nu cred că este regulamentar. Trebuie anunţat cu 10 zile înainte ca să schimbi locaţia. Mi se pare normal ca Dinamo să joace acasă, aşa fiind ţintarul. Şi nu e lipsă de fairplay din partea lui Gică Hagi, pentru că el îşi vede obiectivele lui pe care le are şi interesul lui.

Plus că trebuia să fie de acord şi televiziunea. (n.r.- Farul era de acord să se joace ambele meciuri, tur-retur, la Constanţa) Mi se pare un pic cam de juniori când o echipă nu are teren să le jucăm pe amândouă în deplasare.”, a declarat George Galamaz în exclusivitate pentru Prima Sport 1.  

Inclusiv administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a avut o părere asemănătoare cu cea a lui Galamaz.

”Eu cred că problemele noastre trebuie să le rezolvăm noi. Nu are nicio legătură Gică Hagi şi nu cred că poate fi acuzat de lipsă de fairplay în această situaţie. Chiar ne-au invitat să jucăm pe stadionul lor din câte am înţeles, dar şi eu sunt de acord că dacă e un program ar trebui respectat.

Oamenii trebuie să ştie din timp, la fel şi suporterii pentru că e vorba de deplasări, o gramădă de logistică trebuie pusă la punct. Nu cred că e cazul acum să schimbăm noi când jucăm acasă sau în deplasare. Dar situaţia asta eu zic că a fost singulară şi nu o să se mai repete.”, a fost intervenţia lui Răzvan Zăvăleanu pe subiect, în cadrul emisiunii Fotbal Show.   

Partida Dinamo - Farul, din runda a 10-a a Superligii, are loc ACUM şi poate fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele