Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gică Hagi, lipsit de fairplay faţă de Dinamo? Răzvan Zăvăleanu şi George Galamaz au pus punctul pe ”i” ǀ EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21324052/2/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a avut emoţii serioase referitor la găsirea unui teren pe care să poată organiza meciul de ”acasă” cu Farul Constanţa. Unul dintre scenariile luate în calcul de conducerea ”câinilor” a fost ca Dinamo să joace la Constanţa, iar returul să fie inversat şi să aibă loc la Bucureşti. ”Roş-albii” nu au ajuns la un acord cu Gheorghe Hagi, însă problema s-a rezolvat, deoarece echipa a putut să îşi respecte obligaţiile pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Galamaz îi ia apărarea ”Regelui”

George Galamaz, campion cu Dinamo în sezonul 2006-2007, a explicat că nu se pune problema ca Gheorghe Hagi să fi avut o atitudine lipsită de fairplay şi a pus la îndoială scenariul în care o astfel de modificare să poată fi aplicată din punct de vedere regulamentar.

”Nu, în primul rând nu cred că este regulamentar. Trebuie anunţat cu 10 zile înainte ca să schimbi locaţia. Mi se pare normal ca Dinamo să joace acasă, aşa fiind ţintarul. Şi nu e lipsă de fairplay din partea lui Gică Hagi, pentru că el îşi vede obiectivele lui pe care le are şi interesul lui.

Plus că trebuia să fie de acord şi televiziunea. (n.r.- Farul era de acord să se joace ambele meciuri, tur-retur, la Constanţa) Mi se pare un pic cam de juniori când o echipă nu are teren să le jucăm pe amândouă în deplasare.”, a declarat George Galamaz în exclusivitate pentru Prima Sport 1.  

Inclusiv administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a avut o părere asemănătoare cu cea a lui Galamaz.

”Eu cred că problemele noastre trebuie să le rezolvăm noi. Nu are nicio legătură Gică Hagi şi nu cred că poate fi acuzat de lipsă de fairplay în această situaţie. Chiar ne-au invitat să jucăm pe stadionul lor din câte am înţeles, dar şi eu sunt de acord că dacă e un program ar trebui respectat.

Oamenii trebuie să ştie din timp, la fel şi suporterii pentru că e vorba de deplasări, o gramădă de logistică trebuie pusă la punct. Nu cred că e cazul acum să schimbăm noi când jucăm acasă sau în deplasare. Dar situaţia asta eu zic că a fost singulară şi nu o să se mai repete.”, a fost intervenţia lui Răzvan Zăvăleanu pe subiect, în cadrul emisiunii Fotbal Show.   

Partida Dinamo - Farul, din runda a 10-a a Superligii, are loc ACUM şi poate fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele