Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj

Gică Hagi nu se aştepta ca discuţia avută cu Adrian Mutu să ajungă în presă: ”A fost între mine şi el”

Farul Constanta Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20908589/1/denis.jpg

Gică Hagi a fost nemulţumit de faptul că o discuţie pe care a avut-o cu Adrian Mutu a apărut în presă. ”Regele” a făcut referire la convorbirea purtată pe seama unui posibil transfer al lui Denis Alibec la Rapid, care şi-ar fi dorit să rămână doar între ei. Însă, Mutu a făcut publică discuţia.

Gică Hagi a schimbat discursul în momentul în care a vorbit deschis despre Denis Alibec, pe care îl vrea în continuare la Farul, pentru ca şansele la titlu să fie cât mai mari. Astfel, din discursul antrenorului constănţenilor se înţelege că Alibec nu va pleca uşor de la echipă.

În primul rând, a fost o discuţie între mine şi Adi Mutu, nu pentru presă. În al doilea rând, Alibec este la noi acum. De asta suntem pe primul loc. Ne bucurăm că este alături de noi. Sperăm să rămână aici. Apoi vom vedea unde ajunge”, a spus Gică Hagi.

Denis Alibec a vorbit şi despre situaţia sa la Farul:

Sunt jucătorul Farului, este echipa mea de suflet şi cu siguranţă voi rămâne aici. Dacă voi avea o ofertă din străinătate, poate mă voi gândi, dar până la vară sunt jucătorul Farului şi nu mă gândesc la plecare.

Am avut şi alte oferte, dar am vorbit cu domnul Hagi înainte şi i-am promis că dacă voi reveni în România voi veni la Farul. Ştiam că e o echipă talentată şi speram să ne batem acolo sus.

Farul este o echipă mare, avem jucători talentaţi, un staff foarte bun şi suntem o familie aici, de aceea cred că ne merge aşa bine. Având în vedere că am jucat doar zece meciuri cred că sunt ok, dar cu siguranţă pot da mai mult”.

Rapid, clubul ideal pentru Denis Alibec?

Denis Alibec are evoluţii tot mai bune la Farul, sub comanda lui Gică Hagi. Din acest motiv, e posibil ca ”Regele” să îl vândă cândva, în iarnă sau în vară, pentru o sumă deloc neglijabilă în ciuda vârstei, de 31 de ani. Ovidiu Herea, fostul jucător al Rapidului, acum liber de contract, ultima dată în Liga 2, la Metaloglobus, îl vede pe Alibec chiar în Giuleşti, sub comanda lui Adrian Mutu.

Ovidiu Herea crede că Alibec s-ar integra perfect în echipa Rapidului, mai ales că ar fi pe stilul său. Herea consideră că atacantul ar fi iubit de pătimaşii suporteri din Giuleşti, în ciuda trectului, în ciuda faptului că a jucat şi a fost căpitan la FCSB.

”La forma pe care o arată Alibec acum, cred că e atacantul de care echipa naţională are nevoie. A demonstrat-o în acest campionat şi arată şi o formă fizică excelentă. Pot spune că şi Rapidului îi lipseşte un atacant de tipul lui Alibec.

E un jucător care ar prinde foarte bine la Rapid, ar fi iubit de public, având în vedere execuţiile pe care le are şi tehnicitatea pe care o arată meci de meci. Cred că dacă ar ajunge la Rapid, publicul giuleştean ar uita foarte repede că a jucat la FCSB. Un jucător aşa cum este el ar fi foarte iubit în Giuleşti”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport.

Denis Alibec, şase goluri în acest sezon 

Alibec este cunoscut drept un jucător capricios, dar se pare că Hagi i-a găsit ”cheia” pentru a-l motiva şi a-l aduce la nivelul pe care îl arăta la Astra, când câştiga campionatul alături de Mariuş Şumudică.

După experienţele nereuşite de la FCSB, Kayserispor, CFR şi Atromitos, transferul la Farul a scos la iveală jucătorul talentat, care la un moment dat făcea parte din lotul lui Inter Milano.

Gică Hagi este extrem de mulţumit de Denis Alibec, mai ales că acesta a ajuns la o greutate optimă şi acest lucru se vede şi în statisticile lui, reuşind în acest sezon şase goluri şi două pase de gol.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele